Android Ny generation unik och spektakulär spelare för Chrysler 300C 2004-2007.

  • Bästa modell: Inget av varumärkena är nära att ge kvalitet på denna nivå. Vi fokuserar på kvalitet !!
  • Den stora 9″ skärm är höjdpunkten i denna spelare ger detta en futuristisk  känsla i bilens interiör. Designen är gjord så att den passar perfekt “som original radio” i instrumentpanelen på de flesta Chrysler Jeep Dodge-modeller. Du behöver bara jämföra bilder på spelaren med spelaren som sitter i bilen för att veta om det passar eller inte.
  • Spelaren stöder bilens ratt styrning även telefon knapp. Stöder original AUX och original GPS antenn om finns i bilen. Stöder original back / fram sensorer och backkamera via adapter.
  • Du behöver inte göra något annat än att koppla kontakter. Spelare kräver ingen kod, extra adapter eller ram!

 Chrysler 300C (2004-2007)


OBS! Storleken på denna enhet är 210mm * 130mm (bredd * höjd), vänligen dubbelkolla om storleken på din fabrik navigationssystem är samma . Denna stereo bara passar för Chrysler / Jeep / Dodge (2004-2006, ) med fabriks navigationssystem om du är osäker på något kontakta oss.OBS
: Stereon har ingen DVD spelare, men det går att spela videor, filmer och MP3 musik via 2st USB minne.

Monetering Pris

Montering av stereon huvud enhet samt osynlig GPS antenn, mikrofon till blåtand handsfree telefon, USB kabel till videor och musik, radio antenn koppling, Rattkontroll inställning osv kostar 1995kr. Montering av backkamera via 8 meter sladd som kommer att fungera automatisk, kostar 1995kr.

Videos