et-loader

BMW eftermarknadsnavigeringsenhet har en 8,8 tums pekskärm, den är speciellt utformad för att uppgradera lagerradiosystem på BMW 7-serien (E65 / E66) 2001-2008 med iDrive-system, plug and play, inget behov av att klippa ledningar, gratis GPS-navigeringskarta förinstallerad för ditt land. Den levereras med CANBUS-avkodare, stöder originalinformation om bilen.

För:

BMW 7 Series(E65/E66) 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008
Observera ovan årets intervall är endast för din referens. Skicka ett foto av instrumentbrädan (radiosystem) till sale@tereteknik.se om du inte är säker på kompatibiliteten.

Uppmärksamhet:

1. Om BMW E65 / E66 har AUX-ljudingångsfunktion, välj “Min bil är utrustad med AUX-ljudingång”.

 

2. Om din bil inte har AUX-ljudingång, kontrollera om det finns CDC-funktion på din bil och se till att den fortfarande fungerar. Om du har en CDC-funktion på din bil måste du lägga till denna CDC MOST-adapter för att du ska kunna producera ljud.

3. Om det inte finns någon AUX eller CDC (eller om CDC inte fungerar) på din bil måste du lägga till denna FM-sändare
för att producera ljud. Men ljudet blir inte lika bra som AUX eller CDC. Bekräfta problemet innan du beställer.

Hur vet jag vilket system det finns på min BMW?

Fabriksinstrumentpanel FYI:

Är denna produkt plug and play? Behöver jag programmera eller koda min BMW? Behöver jag köpa extern GPS-antenn? Kan jag fortfarande kontrollera bilinformationen som OEM-skärm?

Svar: Ja, det är helt plug and play, det har samma pluggar och sele som original BMW-system. Du behöver inte programmera din bil vid installation. Alla nödvändiga tillbehör ingår i paketet. Du behöver inte köpa något annat för att få det att fungera. Du kan fortfarande kontrollera original BMW-bilinfo som tidigare.

Hur byter jag det nya Android-systemet till det ursprungliga BMW-gränssnittet?

Svar: Tryck på ikonen “Bilinfo” på startskärmen ELLER tryck länge (3 sekunder) MENU-knappen på iDrive för att växla till originalgränssnittet.

Hur byter jag det ursprungliga BMW-gränssnittet till ett nytt Android-system?

Svar: Tryck på skärmen eller tryck länge (3 sekunder) MENU-knappen på iDrive.

Varför finns det inget ljud från det nya Android-systemet?

Svar: Om bilen har AUX, vänligen aktivera AUX för att få ljud.

A. Kontrollera AUX-IN-sladden. Se till att den är ansluten till AUX-IN-porten på din bil.

B. Och du måste också aktivera AUX-IN-funktionen.

*CD / Underhållning / Externa enheter / Extern ljudingång (AUX front) / aktivera.

*Om du använder FM-sändare, vänligen justera FM-frekvensen till samma som FM-sändarboxen.

Varför visas inte Sirius / XM-radio, originalbildatordator och fabrikskamera? Varför fastnar AUX-IN-volymen på noll och inte justerbar?

Svar: Kontrollera fiberoptikkontakten, du måste flytta den från den ursprungliga kontakten till den nya kontakten som vi tillhandahöll.

 

Min bil har reservkamera från fabrik, varför visas den inte när bilen backar?

Svar: Kontrollera inställningar / systeminställning / bakre kameratyp. Se till att alternativet “Originalkamera” är aktiverat.

Monetering Pris

Montering av stereon huvud enhet samt osynlig GPS antenn, mikrofon till blåtand handsfree telefon, USB kabel till videor och musik, radio antenn koppling, Rattkontroll inställning osv kostar 1995kr. Montering av backkamera via 8 meter sladd som kommer att fungera automatisk, kostar 1995kr.

User Manual