et-loader

BMW eftermarknadsnavigationshuvudenhet har en 10,25-tums pekskärm, den är speciellt utformad för att uppgradera aktieradiosystemet på BMW 7-serien (F01 / F02) 2009-2015 med iDrive-system, helt plug and play, inget behov av att klippa ledningar, gratis GPS-navigeringskarta förbelastade för ditt land. Den levereras med CANBUS-avkodare, stöder den ursprungliga bilinformationen.

 

Anmärkning över året är endast för din referens. Skicka ett foto av instrumentpanelen (radiosystem) till info@saletereteknik.se om du inte är säker på kondition.

 

OBS! Om din bil är utrustad med NBT-system är LVDS bakom den ursprungliga skärmen 6 stift. Om din bil är utrustad med CIC-system, kan LVDS-kontakten kanske fyra eller 6 stift. Du måste ta bort originalskärmen för att kontrollera att den är 4 stift eller 6 stift. Produkterna är helt olika, om du väljer fel LVDS-kontaktstil kommer du att få fel produkt.

Om du inte vet hur du ska verifiera konditionen, skicka bilder på befintlig instrumentpanel med hemmenyn på skärmen, VIN på din bil och LVDS-kontakten bakom den befintliga skärmen till info@tereteknik.se vi hjälper dig att kontrollera.

 

Hur vet jag vilket system det är på min BMW?


 

 

 

 

Är denna produkt plug and play? Måste jag programmera eller koda min BMW? Behöver jag köpa extern GPS-antenn? Kan jag fortfarande kontrollera bilinfo som OEM-skärm?

Svar: Ja, det är helt plug and play, det har samma pluggar och sele som originalt BMW-system. Du behöver inte programmera din bil när du installerar, helt plug and play. Alla nödvändiga tillbehör ingår i paketet. Du behöver inte köpa något annat för att det ska fungera. Du kan fortfarande kontrollera den ursprungliga BMW-bilinformationen som tidigare.

 

Hur byter jag det nya Android-systemet till det ursprungliga BMW CIC / NBT-gränssnittet?

Svar: Vänligen tryck på “Bilinfo” -ikonen på startskärmen ELLER tryck länge (3 sekunder) MENU-knappen på iDrive för att växla till det ursprungliga CIC / NBT-gränssnittet.

 

Hur byter jag det ursprungliga BMW CIC / NBT-gränssnittet till nytt Android-system?

Svar: Tryck på skärmen eller tryck på (3 sekunder) MENU-knapp på iDrive.

 

Varför visas “Ingen signal” när du trycker på “Bilinfo” eller byter tillbaka till original BMW-gränssnitt?

Svar: Kontrollera LVDS-porten. Se till att du ansluter LVDS-kontakten (tas bort från OEM-skärmen) till den nya

Varför finns det inget ljud från det nya Android-systemet?

Svar:

A. Kontrollera AUX-IN-sladden. Se till att den är ansluten till AUX-IN-porten på din bil.

 

B. Och du måste också aktivera AUX-IN-funktionen.

CD / Underhållning / Externa enheter / Extern ljudingång (AUX fram) / aktivera.

Varför visas inte Sirius / XM-radio, originalinformation om bildatorn och fabrikskameran? Varför fastnar AUX-IN-volymen på noll och är inte justerbar?

Svar: Kontrollera fiberoptikkontakten, du måste flytta den från den ursprungliga kontakten till den nya kontakten vi levererade.

Min bil har fabrikskopieringskamera, varför den inte visas när bilen är omvänd?

Svar: Kontrollera inställningar / systeminställning / bakre kameratyp. Se till att alternativet “Original kamera” är aktiverat.