et-loader

BMW eftermarknadsnavigeringssystem har en 8,8 tums pekskärm, den är speciellt utformad för att ersätta lagerradiosystem på BMW 2-serien Active Tourer (F45) / Gran Tourer (F46), helt plug and play, inget behov av att skära ledningar, gratis GPS-navigeringskarta förbelastade för ditt land. Stöder den ursprungliga bilinformationen.

 

FÖR

BMW 2-serien Active Tourer (F45) 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

BMW 2-serie Gran Tourer (F46) 2015, 2016, 2017, 2018

Anmärkning över året är endast för din referens. Skicka ett foto av instrumentpanelen (radiosystem) till sale@tereteknik.se om du inte är säker på kondition.

Uppmärksamhet:

1. Denna produkt passar till BMW 2-serien Active Tourer (F45) / Gran Tourer (F46) med original 6,5 eller 8 tum skärm. Om din bil är BMW 2-serien (F22 / F23), köp gärna en annan produkt.

2. Den här produkten passar endast för NBT- och EVO-system med NON-pekskärm. Om bilen har EVO-system med pekskärm, köp INTE den här produkten, den är inte kompatibel.

Original radiosystem FYI

 

Installation photos

 

 

 

Är denna produkt plug and play? Måste jag programmera eller koda min BMW? Behöver jag köpa extern GPS-antenn? Kan jag fortfarande kontrollera bilinfo som OEM-skärm?

Svar: Ja, det är helt plug and play, det har samma pluggar och sele som originalt BMW-system. Du behöver inte programmera din bil när du installerar, helt plug and play. Alla nödvändiga tillbehör ingår i paketet. Du behöver inte köpa något annat för att det ska fungera. Du kan fortfarande kontrollera den ursprungliga BMW-bilinformationen som tidigare.

 

Hur växlar jag det nya Android-systemet till det ursprungliga BMW CCC / CIC / NBT / EVO-gränssnittet?

Svar: Vänligen tryck på “Bilinfo” -ikonen på startskärmen ELLER tryck länge (3 sekunder) MENU-knapp på iDrive för att växla till original CCC / CIC / NBT / EVO-gränssnitt.

 

Hur växlar jag det ursprungliga BMW CCC / CIC / NBT / EVO-gränssnittet till nytt Android-system?

Svar: Tryck på skärmen eller tryck på (3 sekunder) MENU-knapp på iDrive.

 

Varför visas “Ingen signal” när du trycker på “Bilinfo” eller byter tillbaka till original BMW-gränssnitt?

Svar: Kontrollera LVDS-porten. Se till att du ansluter LVDS-kontakten (tas bort från OEM-skärmen) till den nya skärmen.

 

Different systems have different LVDS plugs.

Varför finns det inget ljud från det nya Android-systemet?

Svar:

A. Kontrollera AUX-IN-sladden. Se till att den är ansluten till AUX-IN-porten på din bil.

B. Och du måste också aktivera AUX-IN-funktionen.

CD / Underhållning / Externa enheter / Extern ljudingång (AUX fram) / aktivera.

Varför visas inte Sirius / XM-radio, originalinformation om bildatorn och fabrikskameran? Varför fastnar AUX-IN-volymen på noll och är inte justerbar?

Svar: Kontrollera fiberoptikkontakten, du måste flytta den från den ursprungliga kontakten till den nya kontakten vi levererade.


Montering Pris

Montering av stereon huvud enhet samt osynlig GPS antenn, mikrofon till blåtand handsfree telefon, USB kabel till videor och musik, radio antenn koppling, Rattkontroll inställning osv kostar 1995krMontering av backkamera via 8 meter sladd som kommer att fungera automatisk, kostar 1995kr.

User Manual