Mercedes-Benz E-Class W212 2009-2016 Eftermarknads Android multimedia kommer med 7 tums TFT-pekskärm, Den är utformad för att uppgradera Mercedes-Benz E-Class (W212) radiosystem, helt plug and play, inget behov av att klippa ledningar, Gratis GPS-navigation karta som är förladdad till hela Europa.


2. Mercedes-Benz E-klass W212 har olika ljudsystem eftersom LVDS-porten och programvaran är olika. Audio 20 / Audio 50 / NTG 4.0 har 10 stifts LVDS-anslutningsport och NTG 4.5 / 4.7 / 5.0 / 5.1 / 5.2 har 4-pins LVDS-anslutningsport. Programvaran är helt annorlunda. Välj rätt ljudsystem i din bil när du beställer. Om du inte är säker på vilket ljudsystem det är på din bil, skicka VIN och ett foto av instrumentpanelen (radiosystem) till sale@tereteknik.se, så hjälper vi dig att kontrollera det.3. Kontrollera mediaporten i handskar i passagerarsidan eller armstödet.

 

Om din bil är utrustad med 3,5 mm AUX IN-port, skickar vår produkt direkt ljud till bilen via AUX-porten.

 

Om din bil är utrustad med MMI-port (Mercedes media interface) i handskboxen / armstödet, lägg till AMI-AUX-sladden.

 

Om det är NTG 5.0 / 5.1 / 5.2-system finns det bara USB-port och ingen AMI-port på din bil, lägg till USB-AUX-sladden.4. Du kan använda den ursprungliga kommandoknappen och pekskärmen för att använda det nya uppgraderingssystemet.

Du kan använda den ursprungliga kommandoknappen för att använda det ursprungliga ljudsystemet Mercedes-Benz. Pekskärmen använder INTE det ursprungliga Mercedes-Benz ljudsystemet.


Efter monterat bild FYI:

Monetering Pris

Montering av stereon huvud enhet samt osynlig GPS antenn, mikrofon till blåtand handsfree telefon, USB kabel till videor och musik, radio antenn koppling, Rattkontroll inställning osv kostar 2495kr. Montering av backkamera via 8 meter sladd som kommer att fungera automatisk, kostar 1995kr.