Denna fiberoptiska (MOST) adapter gör att du kan behålla fabriken av Mercedes-Benz MOST förstärkarljudsystem när du installerar ALLA eftermarknadsradioapparater. Utgången från alla högtalare inkluderar dessutom en subwoofer och förstklassig ljudkvalitet. Detta ger en fin ren, enkel installation.

När du installerar detta gränssnitt i din Mercedes-Benz måste du se till att den fiberoptiska signalslingan inte bryts. Dessutom, om du har andra enheter, inklusive den ursprungliga CD-växlaren, satellitradio och telefonmodul, måste de konsekvent förbli anslutna till den fiberoptiska signalslingan.

För att identifiera om du har ett  MOST factory amplified audio system med fiberoptik kan du kontrollera fordonet på flera sätt. Vissa fordon kommer att ha tydliga markeringar på högtalargallren som indikerar närvaron av ett uppgraderat ljudsystem. Du kan även kontrollera med originalordernoteringar/faktura från när bilen köptes från fabrik. Det uppgraderade ljudsystemet med en förstärkare skulle visas på alternativlistan. Om du är osäker kan du ringa din lokala återförsäljare med ditt fordons chassinummer och be dem kontrollera om bilen är tillverkad med ett förstärkt ljudsystem

Description:

*Denna adapter är en plug-and-play-adapter som krävs i fordon som har original COMAND APS NTG 1-system (de flesta bussbaserade system), den ger högkvalitativa ljud- och videonivåer för dina underhållningsbehov i bilen.

*Observera att den här optiska fiberavkodarboxen INTE kan avkoda det optiska D2B-bussystemet (COMAND 2.0 & COMAND 2.5)

*För att identifiera om den här optiska fiberavkodarboxen kan avkoda ditt fordons COMAND APS NTG 1-systeminformation, kontrollera din fordons kontaktport.

Compatible vehicles:
Mercedes-Benz CL-Class(C215) 2003-2006
Mercedes-Benz CLS-Class(C219) 2004-2006
Mercedes-Benz E-Class(W211) 2002-2006
Mercedes-Benz S-Class(W220) 2003-2006
Mercedes-Benz SL-Class(R230) 2005-2006
Mercedes-Benz SLK-Class(R171) 2004-2006

 

1. Gul sladd-Positiv av batteriet (vanligtvis är det den gula ledningen från eftermarknadens huvudenhet)

2. Svart sladd-GND (vanligtvis är det den svarta ledningen från eftermarknadens huvudenhet).

3. RCA-ljudingång – Ansluts till fronten vänster och främre höger ljudutgång på eftermarknadshuvudenheten

4. Fiberoptikplugg-ansluts till fiberoptikpluggen på din bil